meer coaching en training

josevanoldenmark

Mijn naam is

José van Oldenmark

Na een carrière van ruim 25 jaar bij een grote bank, waar ik verschillende commerciële en leidinggevende functies heb vervuld, heb ik eind 2013 besloten om als zelfstandig coach verder te gaan. Door een reorganisatie werd ik in de gelegenheid gesteld om eens goed na te denken over mijn werk en mijn passie. Ik kwam tot de conclusie dat ik het grootste deel van mijn tijd bezig was met andere zaken dan met mijn passie: het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei


Naast mijn baan ben ik ruim tien jaar bestuurslid en voorzitter van het corporate vrouwennetwerk geweest. Ik heb hier veel ervaring opgedaan over genderdiversiteit en de obstakels die vrouwen tegenkomen in een door mannen gedomineerde werkomgeving. Niet alleen geloof ik in de kracht van vrouwen, maar vooral in de kracht van diversiteit. Door vanuit verschillende gezichtspunten naar oplossingen te kijken, krijg je een breder gedragen weloverwogen besluit. Ik zoek mijn cliënten dan ook voornamelijk bij de vrouwelijke professionals.

In 2007 heb ik een coachopleiding gevolgd (Co-active Coaching bij Schouten en Nelissen) en daarna heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze Avatar® trainingen volg ik zowel in Nederland als in Florida (USA). Voor mij lag het dan ook voor de hand om te starten met een coach- en trainingspraktijk.

Om mijn kennis verder te verbreden en verdiepen heb ik bij BGL de opleiding tot Coach Foundation gevolgd. De opleiding tot Coach Practitioner heb ik medio 2014 afgerond. De opleiding tot Coach Foundation en Coach Practitioner hebben een EQA-keurmerk (European Quality Award). De opleiding Coach Practitioner is tevens een Post-HBO Registeropleiding.

Daarnaast ben ik Certified Jump Coach. Dit is een laagdrempelige manier om via gestructureerde gesprekken heel snel te komen tot daadwerkelijke actie en verandering. Deze methode wordt niet één op één aangeboden, maar in een groep met maximaal vijf deelnemers. In drie maanden voer je vier of vijf gesprekken.

Contact

MCT José van Oldenmark
Lindholm 102
2133 CX Hoofddorp
06 400 389 70

jump stir