meer coaching en training

Training

keien

Als Avatar Master ben ik gekwalificeerd om je te begeleiden tijdens de (International) Avatar Course. Avatar® is een negendaagse zelfempowerment training die gegeven wordt door een wereldwijd netwerk van gelicenseerde Avatar Masters.

Avatar® is het meest krachtige, puurste zelfontwikkelingsprogramma dat beschikbaar is. Het is een serie ervaringsgerichte oefeningen die je in staat stelt jezelf te herontdekken en je bewustzijn af te stemmen op datgene wat je wilt bereiken. Je zult je eigen unieke inzichten en realisaties ervaren. Jij bent het die meer over jezelf te weten komt.

Avatar®

is een praktische en ervaringsgerichte training, met jouw leven als centraal thema. Het is een verbazend effectieve methode om verlangens, grote plannen, kleine verbeteringen, dromen, projecten of persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je leert ongewenste gevoelens, twijfels en beperkingen los te laten en meer van elk moment te genieten. De training geeft je nieuwe mogelijkheden om te leven volgens je eigen waarden en in harmonie met je omgeving.

Avatar is een investering voor de rest van je leven. Na afloop beschik je over een complete gereedschapskist met effectieve technieken. Je kunt deze, waar en wanneer je maar wilt, blijven gebruiken om je eigen leven de vorm en kwaliteit te geven, die jij jezelf gunt.
Neem voor meer informatie over Avatar contact met mij op of ga naar www.avatar.nl.Hier kun je ook terecht voor data, locaties en tarieven. Voor het op de site genoemde tarief begeleid ik je tijdens de gehele training van 9 dagen.

Contact

MCT José van Oldenmark
Lindholm 102
2133 CX Hoofddorp
06 400 389 70

jump stir