meer coaching en training

Meer Coaching en Training

keien

Meer Coaching en Training richt zich op de vrouwelijke professional.
De huidige tijd vraagt om creativiteit en om een andere manier van het benaderen van problemen. Na een carrière van ruim 25 jaar in diverse commerciële en leidinggevende functies heb ik steeds meer het besef gekregen dat er binnen veel corporate omgevingen onvoldoende ruimte is voor vrouwelijke competenties.

Naast mijn baan was ik ook jarenlang bestuurslid en voorzitter van het vrouwennetwerk. In die hoedanigheid heb ik me verdiept in het belang van (gender)diversiteit. Op de vraag: “zouden we ook in een crisis zitten als Lehman Brothers Lehman Sisters was geweest?” is mijn antwoord daarop: nee, zeker niet, maar we hadden ook niet de enorme winsten gerealiseerd in de jaren voorafgaande aan de val van de bank.

Door bij beslissingen van verschillende kanten naar het vraagstuk te kijken neem je een beter gewogen besluit. Een gemengd team, waar zowel belang wordt gehecht aan de masculiene als aan de feminiene normen en waarden, presteert beter dan een team dat bestaat uit teamleden met eenzelfde achtergrond, zo hebben diverse onderzoeken uitgewezen.

Mijn missie is dan ook om vrouwen bewust te maken van hun kracht en hun (vrouwelijke) kwaliteiten. Hierdoor zullen zij beter in staat zijn om deze in te zetten binnen hun werkomgeving, wat zal leiden tot sterke vrouwen en beter presterende teams.

   Motivatie ben jij gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen

   Energie wil je meer energie krijgen of je energie beter kunnen verdelen

   Expansie ben je op zoek naar groei en verandering

   Respect heb jij behoefte aan meer respect voor jouw kwaliteiten

dan ben je bij Meer Coaching en Training aan het juiste adres!

Contact

MCT José van Oldenmark
Lindholm 102
2133 CX Hoofddorp
06 400 389 70

jump stir