meer coaching en training

Coaching

keien

“Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De coachee leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee. Coaching van groepen is echter ook mogelijk. De coach zoekt dan naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep.” (Wikipedia)

Ik zie coaching als het bewust worden van je eigen gedrag en van welke reacties dit gedrag oproept. Zo kun je gedrag dat je belemmert veranderen en je zult zien dat je dan ook andere reacties terugkrijgt. Het helpt om op een andere manier te kijken naar de dingen waar je tegen aanloopt. Zoals Max Planck (Duits natuurkundige) zei: “Wanneer je de manier verandert waarop je naar dingen kijkt, veranderen de dingen waar je naar kijkt.” Coaching kan je daarbij helpen.

Meer Coaching en Training

biedt één op één coaching aan, waarbij gewerkt wordt met onder andere oefeningen, beeldkaarten en spellen. Indien gewenst is het mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten te hebben voorafgaand aan de sessies.
Een sessie duurt ongeveer 90 minuten en vindt elke twee weken plaats. Ook bestaat de mogelijkheid om een traject van 8 sessies af te nemen.

Meer Coaching en Training

heeft geen eigen coachruimte en is derhalve flexibel in de locatie van de gesprekken; bij je thuis, op je werk of op een andere locatie.

Contact

MCT José van Oldenmark
Lindholm 102
2133 CX Hoofddorp
06 400 389 70

jump stir