meer coaching en training

Jump Coaching

Naast een-op-een coaching biedt Meer Coaching en Training ook groepscoaching aan.

Sinds 2014 ben ik Certified Jump Coach. Deze Jump Movement methodiek is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete verandermethode waarmee je aan de slag gaat om je persoonlijke doelen te halen.


Deze Jump methode gaat uit van je eigen kracht en motivatie en maakt je persoonlijk verantwoordelijk en trots op je eigen ontwikkeling. In 7 eenvoudige stappen kom je achter jouw persoonlijke doelen en spreek je duidelijke acties met jezelf af om deze doelen te halen.


Zelf ben ik in aanraking gekomen met deze methode door het project "De tafel van een", waarbij vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt gecoacht werden. Daar werd ik gegrepen door de eenvoud van de methode, maar vooral door de effectiviteit. Na afloop van het traject had 1 van de deelnemers een baan, een andere vrijwilligerswerk en voor de derde was er meer duidelijkheid over de richting waarin ze een baan wilde zoeken. Let wel, dit waren dames die al geruime tijd zonder werk zaten.


De methode kan op verschillende manieren toegepast worden. Bij Meer Coaching en Training wordt dit aangeboden als groepscoaching, met een maximum van 5 coachees. Gedurende 12 weken voer je 5 gesprekken met de groep aan de hand van het bijzondere draaiboek. Daarnaast ontvang je digitale ondersteuning om je te helpen de stappen ook echt te zetten.


Voor Jump Coaching is het niet noodzakelijk dat je je als groep aanmeldt, maar dit is uiteraard wel mogelijk.

Contact

MCT Josť van Oldenmark
Lindholm 102
2133 CX Hoofddorp
06 400 389 70

jump stir